Norsk Mustang Club

.:Mustang Forum:.
Dato/klokkeslett: Ons Nov 14, 2018 02:30

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]




Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 7 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: Tir Apr 22, 2014 21:57 
Avlogget
Curious
Curious

Registrert: Søn Mar 09, 2014 13:38
Innlegg: 27
Noen som har opplevd at starteren kobler seg inn bare man setter strøm på bilen.
Har skiftet innslags-rele
Når jeg kobler strøm på bilen uten å vri på nøkklen går starteren !!!
Noen som har forslag ??? Er mekaniken på starteren ødelagt ??

Ivar


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Tir Apr 22, 2014 23:07 
Avlogget
Lifestyler
Lifestyler
Brukerens avatar

Registrert: Fre Des 31, 2004 01:24
Innlegg: 2051
Bosted: Sandnessjøen
Det er vel noe feilkobling ute å går da.
Får du samme resultat om du drar av styrestrømmen på innslaget?

Terje :)

_________________
1970 HT
347 stroker, Holley 600, 4R70W med "OptiShift" Baumann electronic control unit, 9"(3,89:1), truetrac locker.
Global West forstilling. Competition Enginering shocks.
Hjemmesiden til bilen min.
http://mustang.roros.net/


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Ons Apr 23, 2014 06:26 
Avlogget
Curious
Curious

Registrert: Søn Mar 09, 2014 13:38
Innlegg: 27
70ht skrev:
Det er vel noe feilkobling ute å går da.
Får du samme resultat om du drar av styrestrømmen på innslaget?

Terje :)


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Ons Apr 23, 2014 09:32 
Avlogget
Enthusiast
Enthusiast

Registrert: Søn Apr 06, 2008 04:51
Innlegg: 1400
Går ut i fra at det er en gammel mustang, med innslagsrele på høyre innerskjerm.
Vist starteren går når du setter strøm på bilen, så er det ikke noe feil med starter mekaniken på selve starteren

Feilen ligger i innslags rele, sjekk om du har konstant styrestrøm. det er feil
vist du ikke har det, så ligger feilen i selve innslags releet.

vist du har starter rele på selve starteren, altså en nyere type starter og fremdeles rele på innerskjermen, skal den kobles litt annerledes


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Fre Apr 25, 2014 22:12 
Avlogget
Curious
Curious

Registrert: Tir Sep 14, 2010 10:14
Innlegg: 4
Hei. Det kan være innslaget på starteren som har hengt seg opp. Det samme skjedde med min69 mustang. Hadde heldigvis hovedstrømsbryter, så det skjedde ikke noe. Bytt det så tror jeg det ordner seg. :-))


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Søn Mai 04, 2014 09:17 
Avlogget
Curious
Curious

Registrert: Søn Mar 09, 2014 13:38
Innlegg: 27
Takker for alle svar
Det var ledningsbrudd på begge ledningene inn til innslags rele
Artig med gamelt ledningsopplegg ,,,,, :mrgreen:


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
InnleggSkrevet: Man Jun 20, 2016 10:23 
Avlogget
Interested
Interested

Registrert: Ons Nov 13, 2013 09:41
Innlegg: 132
Det samme skjedde med meg.

Har nytt relè og ny starter.

Hadde flatt batteri, og skulle bruke startkabler til et 120Ah batteri jeg hadde i garasjen.

Mulig for mye ampere?

Stian

_________________
StianL
69 Convertible - 351c 4v - FMX- 9"
Porsgrunn


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 7 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
Drevet av phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support